Morten P kommenterer:

Korthus har en tendens til å ramle sammen ved første lille pust. Norsk landslagsfotball er et slik byggverk

Det er uten tvil mye talent i norskfotball. Det er litt verre med defensiv kraft, den nødvendige organiseringa og den helt avgjørende kynismen.

STJERNESMELL: Manchester Uniteds stjerneskudd Marcus Rashford scoret tre mål mot Norge i går. Stopperparet Ulrik Yttergård Jensen (t.h.) og Sander Berge fikk kjørt seg. Foto: NTB Scanpix
STJERNESMELL: Manchester Uniteds stjerneskudd Marcus Rashford scoret tre mål mot Norge i går. Stopperparet Ulrik Yttergård Jensen (t.h.) og Sander Berge fikk kjørt seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

COLCHESTER (Dagbladet): Etter 0-3 for Tyskland på Ullevaal skulle våre neste menn sørge for litt nødvendig trøst og et lite EM-håp inn mot neste sommers sluttspill. Det ble 6-1 til England. Og det skyldes ikke at U21-laget er like dårlig eller dårligere enn Team Høgmo.

Det skyldes utelukkende at norsk fotball er akterutseilt.

Lysende start

Skjønt, den første halvtimen mot England, da alle var spillesugne ut fra garderoben og friske i beina var Martin Ødegaard lysende, Mats Møller Dæhli god, Ole Selnæs den sentrale sjefen og Iver Fossum akkurat så løpsvillig som han skal være for å komme seg i gode posisjoner inne i motstanderens straffefelt. I tillegg var også Moi Elyounoussi der han skulle være da han ble satt opp i gode avslutningsmuligheter fra Ødegaard og Møller Dæhli.

Men selv om sjansene var både gode og store, og avslutningene i hvert fall ikke var dårlige - to av tre tvang nemlig Englands keeper Angus Gunn til å gjøre noe med dem - så var de ikke drepende.

Og det må du være i internasjonal fotball.

Borte som hjemme, du er nødt til å score på sjansene dine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer