Kortvarig glede

FA-cup 3. runde: Wimbledon- Notts County 2-2. Flere hundre supportere ble igjen på tribunen og sang ut sin motstand mot Bjørn Rune Gjelstens planer om å flytte klubben ut av London.

Wimbledon har i lang tid spilt sine hjemmekamper på Selhurst Park - som tilhører divisjonskollega Crystal Palace.

I øyeblikket ser Milton Keynes nord for London ut til å være det mest realistiske alternativet for å bygge ny stadion til 400- 500 millioner kroner - selv om ingen avtaler er skrevet under ennå.

Dobbelt reisetid

Milton Keynes vil medføre en reisetid på en og en halv time i bil fra Wimbledon - mot 45 minutter til Selhurst Park.

- Jeg har hørt at folk reiser langt for å se laget sitt i Norge, men vi vil være i Sør-London der vi hører hjemme, sier Kris Stewart til Dagbladet.

Stewart er leder av Wimbledons største supporterforening, WISA

Bjørn Rune Gjelsten ble informert om gårsdagens protest av klubbens administrasjon, og sier til Dagbladet at han ikke er overrasket.

- Supporterne vet at vi aller helst vil bygge i Wimbledon, men der finnes det ikke ledige landområder, og vi forstår at de reagerer med frustrasjon over at de kan få lengre reisevei for å se oss. Men Milton Keynes ser ut til å være det nærmeste alternativet, og har også et nedslagsfelt med rundt fire millioner mennesker, som også kan bety en større tilskuermasse, sier Bjørn Rune Gjelsten.

Og han minner om at leieavtalen med Crystal Palace utløper om noen år, slik at de er nødt til å finne en annen løsning.

- For å skape et best mulig produkt er det også viktig å eie sin egen stadion, påpeker Gjelsten.

Ber om møte

Supporterforeningen har i et brev bedt om å få treffe den norske styreformannen.

- Vi kan treffe ham i forbindelse med en kamp eller midt i uka. Vi drar til Norge hvis det er det som skal til, sier Kris Stewart.

Gjelsten på sin side hevder at klubben har jevnlig kontakt med sine supportere og at de vil informere når noe mer er klart.

LYKKESTUND: Wimbledon-gutta kunne juble for to mål i går. Men begge gangene kom Notts County tilbake og sikret omkamp.