Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Koscielny: - Vi kan gjøre store ting

Har troa på årets Arsenal-utgave.

 KRIGET INN MÅL:   Laurent Koscielny scoret da Arsenal slo Everton i helga. Foto: NTB Scanpix
KRIGET INN MÅL: Laurent Koscielny scoret da Arsenal slo Everton i helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Midtstopper Laurent Koscielny mener årets Arsenal-utgavke an utrette store ting.

London-laget har vunnet sine fire siste Premier League-kamper og har klatret til annenplass på tabellen, kun bak Manchester City på målforskjell. I mesterligaen startet de svakt, men en overbevisende seier mot Bayern München reddet håpet om avansement.

Koscielny, som scoret sitt første mål for sesongen mot Everton lørdag, har vært en viktig bidragsyter til at laget kun har sluppet inn åtte mål i serien denne sesongen.

- En av de beste utgavene - Jeg vet ikke om dette er det beste Arsenal-laget jeg har sett, men ser man på kollektivet er det innlysende at vi kan gjøre store ting sammen, sier franskmannen til klubbens nettside.

Han mener Arsène Wengers stadige rotasjon på laget gjør godt for spillerne.

- Vi kjenner hverandres kvaliteter og vi vet hva som er filosofien. Sesongen er lang, så vi setter pris på at alle er klare for å bidra. Vi tjener på managerens rotasjon, sier 30-åringen.

Unggutter får sjansen I tirsdagens ligacupkamp mot Sheffield Wednesday er det ventet at flere av klubbens unggutter vil få sjansen til å vise seg fram. Joel Campbell (23) er blant dem som har slitt med å spille seg inn på førstelaget, men tirsdag får costaricaneren en gyllen mulighet til å vise at han bør få flere sjanser.

- Jeg liker Joel Campbell av to grunner. Den ene er at han har fantastiske individuelle kvaliteter, men han er også en lagspiller. Han jobber knallhardt for laget, forteller Wenger.

- Jeg er sikker på at han kommer til å få sjansen og at han kommer til å ta den, fortsetter manageren.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!