LAGKAMERATER NESTE SESONG: Midtstopper Laurent Koscielny (t.v.) ble i dag formelt klar for Arsenal. Tidligere i sommer skrev også Marouane Chamakh (t.h.) under for London-klubben, noe som betyr at den tidligere Lorient-spilleren og den tidligere Bordeaux-angriperen blir lagkamerater neste sesong.Foto: SCANPIX
LAGKAMERATER NESTE SESONG: Midtstopper Laurent Koscielny (t.v.) ble i dag formelt klar for Arsenal. Tidligere i sommer skrev også Marouane Chamakh (t.h.) under for London-klubben, noe som betyr at den tidligere Lorient-spilleren og den tidligere Bordeaux-angriperen blir lagkamerater neste sesong.Foto: SCANPIXVis mer

Koscielny klar for Arsenal

Erstatter William Gallas.

|||Den franske midtstopperen Laurent Koscielny (24) signerte onsdag kontrakt med Arsenal.

Koscielny, som kommer fra franske Lorient, skrytes opp i skyene av Arsenal-manager Arsène Wenger.

- Han gjorde det ekstremt bra forrige sesong og har tatt et stort steg på kort tid. Han er sterk mentalt og en typisk fighter, sa Wenger.

24-åringen, som også har polsk pass, får trøye nummer seks i London-klubben og gleder seg til å ta fatt på karrieren i England.

- Arsenal er blant de beste klubbene i Europa. Jeg gleder med veldig til å spille serie og mesterliga med min nye klubb, sa nykommeren.

Han erstatter landsmann William Gallas som er på vei bort.

Arsenal har også signert den marokkanske spissen Marouane Chamakh fra Bordeaux.

(NTB)