Premier League:

Koscielny reddet Arsenal på overtid mot Burnley

Så ut til å gå mot 0-0.

SCORET: Det så ut til å gå mot ett poeng for Arsenal mot Burnley, men så dukket Laurent Koscielny opp på overtid og sikret 1-0-seier. Foto: Reuters / Anthony Devlin 
SCORET: Det så ut til å gå mot ett poeng for Arsenal mot Burnley, men så dukket Laurent Koscielny opp på overtid og sikret 1-0-seier. Foto: Reuters / Anthony Devlin  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Burnley - Arsenal 0-1

Det så ut til å gå mot ett poeng for Arsenal mot Burnley, men så dukket Laurent Koscielny opp på overtid og sikret 1-0-seier.Arsenal kom til Turf Moor med fire strake seirer etter en svak sesongåpning.

Med seier kunne Arsène Wengers menn følge etter Manchester City og Tottenham i toppen, men da Alexis Sánchez og co. misbrukte sjanse etter sjanse så det ut til å gå mot poengdeling.

Men på overtid kriget Laurent Koscielny inn seiersmålet for Arsenal på bakre stolpe på en corner. Ballen gikk via armen til Koscielny og i mål, men dommeren dømte scoring.

Arsenal følger dermed etter Tottenham som slo serieleder Manchester City tidligere søndag. Wengers mannskap har like mange poeng som Tottenham og ett mindre enn City på en tredjeplass.

Sjansemisbruk

Arsenal trillet mye ball som vanlig de første 45 minuttene og kunne tatt ledelsen etter fem minutter da Alexis Sánchez skjøt fra skrått hold. Ballen gikk imidlertid via Ben Mee og like utenfor lengste stolpe.

Første omgangs største sjanse var det hjemmelaget som sto for. Etter 38 minutter ble ballen slått inn i Arsenals felt av Matthew Lowton. Der sto Sam Vokes alene på ti meter, men Burnley-spissen headet utenfor.

Arsenal fikk en god mulighet fem minutter ut i den andre omgangen. Héctor Bellerín kriget ballen videre til Sánchez som klinet til fra sju meter. Keeper Tom Heaton var imidlertid kjapt nede i korthjørnet og reddet.

Like før timen spilt var bortelaget på besøk i gjestenes 16-meter igjen. Mesut Özil sendte Alex Iwobi gjennom, før unggutten sendte ballen inn i feltet der Özil dukket opp på ti meter. Avslutningen ble reddet av en forsvarsspiller.

Tverrliggeren

Burnley og islendingen Jóhann Berg Gudmundssons heading på bakre stolpe ble stoppet av en feberredning av Petr Cech minuttet senere.

Sánchez var involvert i det meste på Turf Moor og var nære å sende Arsenal i ledelsen med kvarteret igjen, men chilenerens skudd fra inne i 16-meteren gikk noen få centimeter utenfor.

Burnley ravet høyest i luftrommet på hjemmebane, og Michael Keane fikk høre lyden av metallet da han headet i tverrliggeren og ut med kvarteret igjen.

Theo Walcott har vært i fryktinngytende form den siste tiden, men heller ikke engelskmannen klarte å sette ballen i mål da han fikk sjansen fra 16-meter på en kontring.

I stedet var det kaptein Koscielny som sikret seieren for Arsenal på en corner på overtid av overtiden.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer