Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kosovo vil ha Valon Berisha: - Får bestemme selv

Treneren på plass i kveld.

ØNSKET: Valon Berisha gjorde en brukbar kamp for Norge mot Finland, men nå er han ønsket av Kosovo. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
ØNSKET: Valon Berisha gjorde en brukbar kamp for Norge mot Finland, men nå er han ønsket av Kosovo. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norge - Finland 2-0 (0-0):

Kosovo-trener Albert Bunjaki var på Ullevaal under kampen mellom Norge og Finland og bekrefter at landslaget ønsker Valon Berisha.

Til TV 2 sier landslagssjefen at han var på tribunen tirsdag for å studere Finland som kan bli Kosovos første motstander i VM-kvalifiseringen, men også for å se på Berisha.

Kosovo blir i mai offisielt medlem av FIFA og UEFA.

- Ja, og det er ganske mange aktuelle spillere i Sveits, Albania, Norge, Sverige, og Tyskland og så videre. Om de kommer til oss vet jeg ikke. Det får de bestemme selv, sier Bunjaki.

- Så fort Kosovo blir medlem av FIFA og UEFA, vil sannsynligvis alle spillere som har Kosovo-kobling ha muligheten til å spille for Kosovo.

Sagaen om Bersant Celina og hvilket landslag han skulle velge fikk mye oppmerksomhet i Norge. Stortalentet fra Manchester City har uttalt at han velger Kosovo.

Andre spillere med bakgrunn fra Kosovo er blant andre Xherdan Shaqiri og Adnan Januzaj.

(NTB)

Hele Norges coronakart