Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Koss skiller seg

Johann Olav Koss skiller seg fra kona Belinda.

- Belinda og jeg har tatt ut separasjon. Vi har bodd fra hverandre siden februar, sier Johann Olav Koss (35) til Se og Hør.

Koss giftet seg med milliardærarving Belinda Stronach (37) på nyttårsaften 1999. Da hadde de to kjent hverandre i ni måneder.

- Vi er fortsatt gode venner. Mer vil jeg ikke si om mitt privatliv, sier Koss.

Koss skal fortsette å bo i Toronto. Han forteller at alt står bra til.

Populært par

Belinda Stronach er arving til en formue som for et par år siden ble verdsatt til omkring 47 milliarder kroner. Den mektige forretnigskvinnen har de to barna Nikki og Frank fra et tidligere ekteskap, og disse har Koss vært stefar for i de tre årene de har vært gift.

De to unngikk slett ikke medienes søkelys i Canada. Begge to har vært høyt profilerte personer.

- Vi er veldig beskyttende om vårt private liv, sa Koss i et intervju med Dagbladet i fjor. Kanadisk presse har vært ute etter paret. Koss er vant med stor interesse for kjærighetslivet sitt.

Særlig stor oppmerksomhet fikk han den tida da han nesten ble gift med det australske svømmeesset Samantha Riley.

De norske bryllupsgjestene var invitert til Brisbane da bryllupet ble avlyst. De måtte avinviteres pr. sørgelig brev i januar 1999. I stedet ble det bryllup med Belinda et drøyt år seinere.

Koss hadde da bodd noen år i Australia, og han måtte bli litt til. Han tok sin avsluttende eksamen i desember 1999 ved University of Queensland, Australia.

Mektig kvinne

Belindas far, Østerriske Frank Stronach er mannen bak gigantselskapet Magna International Inc. som i hovedsak produserer bildeler. Selskapet har 54 000 ansatte i 17 land og årlig omsetning på over 50 milliarder kroner i 1998.

Siden 1995 har Belinda også vært president i Fair Enterprise Institute som skal bidra til å videreutvikle det kanadiske samfunnet med vekt på miljø og demokrati.

TRE ÅRS EKTESKAP:</B> Nå har Johann Olav og Belinda flyttet fra hverandre.
PLANLA BRYLLUP:</B> Johan Olav Koss med gamlekjæresten Samantha Riley. De to planla bryllup, men måtte avlyse i januar 1999.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media