Koss-svigerfar avgjør for Sigurd

Sigurd Rushfeldt slapp endelig til som spiss for Norge, og brukte bare fem minutter på å sette sitt første landslagsmål. Overgangsryktene svirrer rundt finnmarkingen, og svigerfaren til Johann Koss har nøkkelen til hans fotballframtid.

Frank Stronach (pappa til fru Belinda) er nemlig den styrtrike eieren av Austria Wien, der Rushfeldt er på utlån fra Racing Santander. Han sitter på en opsjon om å kjøpe Sigurd fri fra spanske Racing Santander.

- Men jeg vet ikke om han vil bruke 25- 30 millioner på meg. Hvis de ikke benytter opsjonen, så er jeg Santander-spiller igjen. Med spanjolene tar det ofte litt tid, men det kan fort bli et klubb-bytte på meg i sommer, sier Rushfeldt til Dagbladet.

Rushfeldt var skuffet over at Semb ikke ga ham tillit fra start i går.

- Klart, jeg er ikke fornøyd med bare å være reserve. Jeg mener jeg er god nok. Og det var fint å få prøvd seg på hjemmebane. Der får man flere sjanser.

Målet og den målgivende pasningen til Solskjær senket vel neppe markedsverdien til Rushfeldt. Agent Rune Hauge sier at flere klubber i mange land har fått øynene opp for at «Rush» leverer varene.

- Sigurd er som årgangsvin. Han blir bedre og bedre med årene. Og det betyr vel også at han blir dyrere og dyrere, sier en lett ironisk Rune Hauge til Dagbladet.