Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kostbar sex for Boris

Den tidligere tennisspilleren Boris Becker sa tirsdag ja til å betale 25,2 millioner kroner for barnet han har fått med en russisk modell.

Becker har innrømmet at han er far til Angela Ermakovas datter, selv om han først benektet det.

33-åringen drakk større mengder alkohol da han røyk ut av Wimbledon-turneringen for to år siden. Deretter møtte han Ermakova - etter eget utsagn - i et klesskap, deretter varte den svært så kortlivede affæren i fem sekunder - fortsatt etter Beckers egen hukommelse.

- Det var ikke engang en affære. Det varte i fem sekunder. Jeg så henne ikke før dette, og har heller aldri sett henne siden. Det var en tabbe som vil plage meg resten av livet, sa Becker om episoden da han ble intervjuet av TV-kanalen ARD i april.

Nå er mannen som går Bjørn Eidsvågs sang «Tre minutt» en høy gang stemplet som svært sjenerøs av en engelsk domstol.

- Denne domstolen har godkjent Beckers bidrag til barnet, og mener den er svært sjenerøs, leste dommeren tirsdag.

  • «Tabben» heter Anna, og er født 22. april 2000. Selv om hun neppe får glede av sin far, er i alle fall framtida hennes sikret.
GODT BETALT: Den russiske modellen Angela Ermakova har fått klarhet i fafrskapet til sitt lille barn. Og Boris Becker punger ut.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling