Kostbar sex

Et fem minutter langt sidesprang på en restaurant i London kostet tennisslegenden Boris Becker nærmere 241 mill. kroner.

I boka «Stay a Moment Longer» som lanseres i disse dager, forteller Boris Becker hvordan det kortvarige møtet med Angela Ermakowa, som han aldri hadde møtt tidligere, kostet ham både eksteskapet og 20 millioner britiske pund (nærmere 241 mill. kroner), melder nyhetstjenesten Ananova. Dette skjedde mens Beckers gravide kone Barbara var innlagt på sykehus.

Den kostbare hendelsen fant sted i juni 1999. I boka forteller Becker hvordan han møtte Ermakowa like etter at kona - gravid i sjuende måned - var blitt innlagt, av frykt for at hun skulle føde for tidlig. Boris gikk ut på byen for å markere at han hadde lagt tennisutstyret på hylla. På restauranten Nobu Japanese møtte han Ermakowa.

- Etter fem minutter fant vi oss et hjørne, og satte i gang. Etterpå gikk hun tilbake til sine venner, jeg tok et par øl til, betalte og tok drosje tilbake til hotellet, skriver Becker i boka, som publiseres i tyske Bild.

Et halvt år senere fikk Becker en fax fra sitt tilfeldige bekjentskap, som fortalte at hun var gravid. Boris holdt tett, fløy til London og møtte Ermakowa. Der fikk han beskjed om at hvis han ikke tok ansvar for barnet, ville hun gå til pressen med saken. I mars 2000 ble datteren Anna født.

En angrende Boris fortalte kona om sitt sidesparng. To måneder senere sprakk ekteskapet.

UVITENDE: På dette tidspunktet var Barbara Becker uvitende om ektemannen Boris' sidesprang. Han var uvitende om at et nytt barn var på vei. Foto: AP/SCANPIX