Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kostelic mister VM-sesongen

Sliter fortsatt med vondt kne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Janica Kostelic, den hardeste konkurrenten til Anja Pärson, ser ut til å måtte stå over den kommende verdenscupsesongen og VM i Åre.


Västerbottens-Kuriren skriver at Kostelic kommer til å gjøre det offentlig fredag at hun innstiller sesongen.

– Janica (Kostelic) kommer ikke til å konkurrere i verdenscupen kommende sesong, sier den kroatiske alpineksperten Jelena Kolar til den svenske avisen.

Årsaken til at Kostelic ikke kommer til å konkurrere på ski i sommer er at kneskaden hun sliter med fortsatt ikke er leget. Hun har derfor ikke trent i sommer i det hele tatt.

– Kostelic trenger nok et års hvile. Hun har slitt med mange skader, sier pressetalsmannen for det kroatiske alpinlandslaget, Ozren Müller.

Müller sier at Kostelic ikke er skadet i øyeblikket, men hun trenger ro og hvile, rett og slett fordi hun føler seg trøtt.

Dersom Kostelic ikke stiller i VM i Åre i februar, blir det første gangen siden 1999 at hun ikke stiller i et stort internasjonalt mesterskap. Hun har totalt fem VM- og fire OL-gull og er den beste kvinnelige alpinisten i moderne tid.

(NTB)
KOSTELIC MISTER ALPIN-SESONGEN: Janica Kostelic er ikke restituert etter kneskadene sine og vil etter all sannsynlighet stå over konkurranser den kommende sesongen. Foto:REUTERS
KOSTELIC MISTER ALPIN-SESONGEN: Janica Kostelic er ikke restituert etter kneskadene sine og vil etter all sannsynlighet stå over konkurranser den kommende sesongen. Foto:REUTERS Vis mer