Kostet 214 millioner å ruste opp. Nå frykter norsk trener at alt kan blåse bort

Ny kombinertutsettelse.

DYR MORO: Det har kostet over 200 millioner kroner å ruste opp hoppanlegget i Falun, men nå gir vinden VM-arrangørene dårlig tid med tanke på å få gjennomført alle konkurransene. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
DYR MORO: Det har kostet over 200 millioner kroner å ruste opp hoppanlegget i Falun, men nå gir vinden VM-arrangørene dårlig tid med tanke på å få gjennomført alle konkurransene. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg utviklingen, og se om det blir nye utsettelser i hoppbakken i vårt VM-studio!

FALUN (Dagbladet): Klokka ti i formiddag skulle Magnus Moan, Jørgen Graabak og de andre kombinertstjernene ha startet i sin første VM-konkurranse.

Men, nok en gang, var det for mye vind til at kombinerthoppingen kunne gjennomføres.

Drar til hotellet Rennet ble først utsatt til 10.30, men så tok juryen en ny avgjørelse, og utsatte starten til klokka 13.00.

- Dette er vi forberedt på, og nå handlet det om at vi må være klare hvis det blir renn seinere i dag. Nå drar vi på hotellet og slapper av, og så drar vi opp til bakken igjen i god tid før klokka 13 for å forberede oss, sier landslagstrener i kombinert, Bjørn Kåre Ingebrigtsen, til Dagbladet noen få minutter etter juryavgjørelsen 10.30.

- For guttas del handler det om å koble av mens vi venter. Dette blir en ekstremt lang dag, så vi må spare den energien vi kan, legger han til.

Ifølge VM-programmet skulle det vært gjennomført både hopprenn og langrenn i kombinert i dag, men nå spørs det altså om det kan kåres en verdensmester i ettermiddag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.