UTE I KULDA:  Memphis Depay er ute i kulda foran dagens kamp mot Crystal Palace, ifølge britiske medier. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock
UTE I KULDA: Memphis Depay er ute i kulda foran dagens kamp mot Crystal Palace, ifølge britiske medier. Foto: Richard Calver/REX/ShutterstockVis mer

Kostet 300 millioner. Nå ser United-stjernen rødt etter å ha blitt vraket foran finalen

Memphis Depay (22) får ikke møte Crystal Palace på Wembley.

(Dagbladet): Sommeren 2015 var den nederlandske vingen Memphis Depay et hett navn. Han hadde fart, styrke, teknikk og flere solide sesonger bak seg i PSV Eindhoven.

I starten innfridde han også.

- Jeg vil kysse ham. Når du scorer to og i tillegg har en målgivende, da er du normalt sett en helt, oppsummerte Manchester United-manager Louis van Gaal etter at Depay hadde senket Club Brügge i august.

Ikke tatt ut Siden den gang har stemningen snudd, og 22-åringen har bare startet 4 kamper siden andre juledag.

I formiddag melder flere britiske aviser at han heller ikke er med i Manchester Uniteds tropp foran FA-cup-finalen mot Crystal Palace, noe fotballstjernen skal ha reagert på med sinne, ifølge The Times.

Telegraph er en av disse. De skriver at Depay ikke er blant spillerne som reiser med troppen til London, på tross av at han skal være i god fysisk form.

Usikker Depay-framtid Dette har igjen fått andre aviser til å spekulere i nederlenderens framtid.

The Times skriver at Depay fikk overlevert nyheten personlig fra sin landsmann Louis Van Gaal på klubbens treningsfelt. Van Gaal var mannen som ga Depay hans første landskamp for Nederland.

Kampen mot London-laget Crystal Palace er den første på lenge som Depay ikke har vært inkludert i Manchester United-troppen. Han er en av flere endringer i troppen fra tirsdagens kamp mot Bournemouth i Premier League.

Telegraph skriver at Van Gaal i utgangspunktet hadde tenkt å stille med samme lag som denne kampen, men at han har satt inn midtbanespiller Marouane Fellaine og den argentinske landslagsspilleren Marcos Rojo for engelskmennene Jesse Lingard og Cameron Borthwick-Jackson.

Disse møter et Crystal Palace-lag frontet av spillere som hurtigtoget Yannick Bolasie og tidligere Manchester United-spiller Wilfred Zaha.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.