Kouakou klar for Sandefjord

Råtassen tilbake til norsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ifølge Adresseavisen er Raoul Kouakou spilleren som har sanket flest røde kort i Tippeligaen. Totalt samlet stopperen sju røde kort da han spilte for Sogndal fra 2002 til 2005, ifølge avisa.

Nå er den beinharde ivorianeren klar for Sandefjord.

- Vi har tegnet en kontrakt ut 2010 med Raoul. Han gjennomgikk den medisinske testen i går, og er klar for spill når vi åpner høstsesongen mot Lyn på Komplett.no Arena 21. juli, sier Øystein Ulsnæs, ifølge Sandefjords Blad.

Koukaou spilte tre år i saftbygda, før han gikk til Malmö. Derfra ble han utlånt til danske Viborg forrige sesong.

Ifølge Ulsnæs er den 190 cm høye forsvarsspilleren ingen dyr investering for Sandefjord.

– I relasjon til dagens overgangsmarked har vi gjort en god jobb både når det gjelder overgangspris og lønn. Han blir ikke lønnsledende i klubben, og legger seg omtrent midt i kurven, sier Ulsnæs.

TILBAKE: Raoul Kouakou har signert for tre år med Sandefjord. Her protesterer han høylytt mot dommer Stig Rune Krokdal etter å ha blitt utvist mot Stabæk i 2004. Foto: Erik Johansen, Scanpix
TILBAKE: Raoul Kouakou har signert for tre år med Sandefjord. Her protesterer han høylytt mot dommer Stig Rune Krokdal etter å ha blitt utvist mot Stabæk i 2004. Foto: Erik Johansen, Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer