Kournikova flipper ut

Anna Kournikovas (18) spontanbesøk i Seaworld på den australske Gullkysten endte med at den russiske tennisyndlingen hoppet i vannet med delfinen Zak.

I romjula sa Bade-Anna at nyttårsforsettet for år 2000 var et tøffere image og en tøffere innstillingen på tennisbanen. Vel, det holdt i to dager. For da Zak skrudde på sjarmen, smilet og i tillegg presset fram de gutturale delfinkvekkene Flipper ga oss i hine hårde dager, var Anna solgt.

Og ba om badedrakt.

Aldri mer coverbilder for Sports Illustrated i badedrakt på glanset papir? Sorry, Anna - jeg tror ikke helt på det. Men derimot virker det langt mer sannsynlig at den russiske jenta vil bruke år 2000 til å vinne sin første singeltittel i damesirkuset.

Uansett hvor lang fotografkøen måtte bli.

Årets første store tennismål er Australian Open i Melbourne mot slutten av måneden. I dag begynner Anna Kournikova oppkjøringa med sin første match i Thalgo Australian Womens Hardcourt Championship på Gullkysten. Og målet er klart - hun vil vinne kamper.

Så mange at det kan bli en turneringseier ut av det.

- Jeg må bli tøffere, sier Anna Kournikova. - Jeg må tenke mer på tennis. Og klarer jeg det, kommer nok den seieren jeg venter på. Jeg føler i hvert fall at den ikke er så langt unna.

Zak var nær og ble årets første erobring. Om ikke annet var den lille svømmeturen et interessant møte mellom to meget beskyttede arter, som sikkert vil glede Greenpeace-hjerter verden rundt.

Hva Octagon sier - managementfirmaet hvis offisielle Kournikova-uttalelse er «at hun helt naturlig skal flytte fokus tilbake til tennisen» - er ukjent.

Hva Zak fikk ut av det, kan du lese av smilet hans.

FOTOJENTA: Anna Kournikova sier hun skal tenke mer på tennis enn på oppmerksomheten utenfor banen. Da Zak inviterte til et lite bad glemte hun nyttårsforsettet og ble fotomodell igjen.