Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kournikova raser ned i vekt

- Jeg er naturlig mager, sier tennisbaben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den pensjonerte tennisyndlingen Anna Kournikova er vel så kjent for sitt vakre utseende som for merittene på tennisbanen. Gjennom en årrekke har hun figurert høyt på diverse «verdens mest sexy»-bilder og posert i utallige manneblader - men nå er de kledelige musklene erstattet med skinn og bein.

- Naturlig forklaring

Da Kournikova spilte en oppvisningskamp i Boston forrige helg, var det påfallende hvordan 25-åringen har rast ned i vekt siden hun måtte gi opp sin profesjonelle tenniskarriere på grunn av en ryggskade.

Anna Kournikova er 1 meter og 73 centimeter høy. Ifølge Aftonbladet veier hun bare et sted mellom 49 og 52 kilo.

Selv hevder hun at vekttapet skyldes mangelen på tennis.

- Av natur er jeg lang, mager og hengslete. Da jeg var tennisproff forandret kroppen min seg fullstendig. I nesten 15 år, tilbrakte jeg seks timer daglig på banen. Nå er det gått tre år siden jeg sluttet, og kroppen min har forandret seg tilbake igjen, sier hun i sin spalte i kvinnebladet Elle.

Har trent som en galning

Nå har Kournikova satt i gang hardtreningen igjen - men med et helt annet formål enn før. Målet er er «rompe man kan sette drinken sin oppå», og resepten er store doser utholdenhetstrening.

image: Kournikova raser ned i vekt

- De siste tre månedene har jeg trent som en galning sammen med min personlige trener, Jennifer Klein. I tillegg til å følge treningsopplegget, har jeg også spist sunt og trent så mye utholdenhet som mulig, vanligvis mellom tre kvarter til en time minst fire ganger i uka. De gode nyhetene er at jeg ser en forandring, sier Kournikova.

Akkurat det kan hun vel neppe arresteres på.

- Jeg har mistet 1,5 prosent kroppsfett og en tomme fra midjen. Sommeren er like rundt hjørnet, og jeg vet at jeg kommer til å nyte den takket være jobben jeg har gjort med kroppen min, skriver hun fornøyd.

SYLSLANK: Anna Kournikova har rast ned i vekt og forteller at hun har trent som en gal de siste tre månedene. Foto: REUTERS
SYLSLANK: Anna Kournikova har rast ned i vekt og forteller at hun har trent som en gal de siste tre månedene. Foto: REUTERS Vis mer
<B>FØR:</B> Her er Kournikova slik vi kjenner henne
<B>NÅ:</B> - Jeg er lang, hengslete og mager av natur, sier hun.