Kovacs reddet Godset

Hindret ydmykende tap mot ungarske landsmenn.

TOMÅLSSCORER: Ibrahim Sidibe jubler her for et av sine to mål mot Strømsgodset. Oppgjøret endte til slutt 2-2.
Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
TOMÅLSSCORER: Ibrahim Sidibe jubler her for et av sine to mål mot Strømsgodset. Oppgjøret endte til slutt 2-2. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

•Strømsgodet - Debrecen 2-2

(Dagbladet): Etter en svært innholdsrik kamp, ble Peter Kovacs redningen for Strømsgodset. Tre minutter på overtid satte ungareren inn 2-2 mot sine egne landsmenn. Det forhindret et forsmedelig tap mot Debrecen.

Strømsgodset kom til oppgjøret med tre tap på de fire siste Tippeliga-kampene friskt i minnet. Kveldens andre runde i kvalifiseringen til Europa League var derfor en god mulighet for Ronny Deilas gutter til å spille på seg sårt tiltrengt selvtillit. 

Det var imidlertid ingen enkel motstander som sto på motsatt banehalvdel i sommervarmen på Marienlyst. Siden 2005 har Debrecen vunnet seks seriemesterskap, og seinest i 2009-2010-sesongen spilte laget Champions League-fotball.

Tøffe dueller Åpningskvarteret på Gamle Gress bar også preg av to jevngode, aggressive lag - hvor taklingsviljen var stor. Allerede etter tre minutter fikk Godsets Abdisalam Ibrahim gult kort for å hindre en overgang forårsaket av kaptein Stefan Johansen.

Like etter måtte Røde Kors-mannskapet i aksjon, da gjestenes Joël Damahou vridde seg i store smerter på grunn av en smell i kneet. Den store og sterke midtbanespilleren forsøkte å spille videre, men innså raskt at det var nytteløst. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer