Kovacs vil ikke være tredjevalg i Godset

- Jeg vil gjerne til Odd, sier 36-åringen.

VIL TILBAKE: Ungarske Peter Kovacs (36) er åpen i et intervju med Varden i dag, og forteller at han ønsker seg tilbake til gamleklubben Odd. Kovacs vil ikke være tredjevalg i Strømsgodset bak Thomas Sørum og Marvin Ogunjimi. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
VIL TILBAKE: Ungarske Peter Kovacs (36) er åpen i et intervju med Varden i dag, og forteller at han ønsker seg tilbake til gamleklubben Odd. Kovacs vil ikke være tredjevalg i Strømsgodset bak Thomas Sørum og Marvin Ogunjimi. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Peter Kovacs (36) har slitt med tillit under Strømsgodsets trener David Nielsen. Etter at Marvin Ogunjimi kom til klubben, blir 36-åringen sett på som tredjevalget på spissplass i Drammen, også bak Thomas Sørum.

Nå kan en retur til Skien og gjenforening med trener Dag-Eilev Fagermo bli en realitet, melder Varden.

- Jeg vil gjerne til Odd. De spiller med et 4-3-3-system som passer meg perfekt. Jeg hadde noen fine sesonger i Odd. De kjenner meg, og jeg kjenner dem. Det er ingen gambling fra noen av oss, sier den nær to meter høye spissen til Varden.

Frode Johnsen (40) har ennå ikke bestemt seg for om han tar en ny sesong, og Henrik Kjelsrud Johansen (21) er eneste alternativ på spissplassen i Odd, som skal spille europacup neste sesong.

Kovacs har kontrakt med Strømsgodset i ytterligere en sesong, men ifølge 36-åringen er det rom for at han kan finne seg en ny klubb. Ungareren scoret 61 mål totalt i cup og serie på sine tre sesonger i Odd fra 2008. (NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer