<strong>EKKEL OPPLEVELSE:</strong> Justyna Kowalczyk, her fra OL i Sotsji, besvimte midt under et tv-intervju i Polen i går.Foto: AP /Matthias Schrader/ NTB Scanpix
EKKEL OPPLEVELSE: Justyna Kowalczyk, her fra OL i Sotsji, besvimte midt under et tv-intervju i Polen i går.Foto: AP /Matthias Schrader/ NTB Scanpix Vis mer

Kowalczyk kollapset for åpent kamera

- Plutselig mørknet det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Justyna Kowalczyk gikk rett i bakken mens hun ble intervjuet på tv i forbindelse med Warszawa Maraton i går.

Kowalczyk, som har bestemt seg for å forlenge karrieren til etter Falun-VM neste år, løp et fem kilometer langt showløp i Warszawa i forkant av besvimelsen.

Det var da hun skulle intervjues på tv det gikk galt, skriver NRK, og siterer flere polske medier på episoden.

Bilder fra den polske avisa Fakt viser hvordan Kowalczyk ligger på bakken og senere blir ført bort av ambulansepersonell.

- Plutselig mørknet det og jeg besvimte, sier Kowalczyk ifølge NRK.

Kowalczyk forteller at legene ikke fant noe galt, verken på hjertetesten eller blodsukkermålingene. Verken Kowalczyk eller legene har noen anelse om hvorfor hun besvimte.

— Jeg hadde sovet lite natten før og er ikke vant til så mye folk rundt meg på denne tiden av året. Med tv-kameraer rundt meg i tillegg ble jeg stresset, det kan kanskje være forklaringen. Jeg hadde en svak dag, sier hun ifølge NRK.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer