Kowalczyk krasjet på rulleski og skadet hånda

- Forslått i hele kroppen.

SKADET HÅNDA: Justyna Kowalczyk falt på rulleski og skadet hånda, men slapp fra det uten brudd. Nå må hun trene alternativt. Foto: Facebook/NTB Scanpix
SKADET HÅNDA: Justyna Kowalczyk falt på rulleski og skadet hånda, men slapp fra det uten brudd. Nå må hun trene alternativt. Foto: Facebook/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mens Therese Johaug har vært uheldig og pådratt seg brudd i hånda ved to anledninger i sommer, har også rivalen Justyna Kowalczyk skadet seg på treningstur.

Kowalczyk falt på rulleski og skadet hånda, men slapp dog unna uten brudd. En tommel ut av ledd er resultatet etter et fall da hun kjørte inn i en flokk nærgående turister rundt løypa i Zakopane.

- Jeg falt på rulleski i løypa i Zakopane. Jeg trodde lenge at hånden var brukket, sier det polske langrennsesset til Gazeta Wyborcza ifølge NRK.

- Heldigvis ble det ingen brudd, men jeg er forslått i hele kroppen, sier hun.

Kowalczyk må nå bare trene med en stav til skaden er leget. På sin Facebook-side har den polske jenta lagt ut bilde av at hun trener med bandasjert venstrehånd.

Langrennsstjerna var også uheldig under trening forrige måned, da hun viste sitt blodige ansikt på Facebook.

Therese Johaug møtte i dag pressen på Olympiatoppen, der hun fortalte at hun må belage seg på 3-4 uker uten stavtrening - etter å nettopp ha blitt friskmeldt etter det forrige bruddet.

- Men jeg må få legge til at dette ikke er noen krise i det hele tatt. Det kunne vært mye verre, jeg kunne vært sjuk, hatt kyssesjuke, mykoplasma, mye rart som hadde gjort at jeg ikke kunne trent i det hele tatt. Nå kan jeg trene, alternativt riktignok, men likevel, fortalte Johaug.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.