Kowalczyk måtte kjøre ut av veien på rulleski - holdt på å krasje med et barn

Fikk lettere skader.

LETTERE SKADET: -  Jeg fikk noen skrammer, sier Justyna Kowalczyk etter at hun måtte kjøre ut i grøften for å unngå å krasje med et barn som sto midt i veien. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
LETTERE SKADET: - Jeg fikk noen skrammer, sier Justyna Kowalczyk etter at hun måtte kjøre ut i grøften for å unngå å krasje med et barn som sto midt i veien. Foto: Tormod Brenna / DagbladetVis mer

Den polske langrennsløperen trener for tiden i området rundt hoppbakken i Zakopane i Polen. Der fikk hun mandag en overraskelse, da et barn sto midt i veien i det Kowalczyk kom ned en bakke.

- Min eneste mulighet i slike tilfeller er å kjøre i grøfta sånn som jeg gjorde i dag. Jeg fikk noen skrammer, men da jeg gikk ut av buskene var jeg først og fremst lettet over at barnet ikke ble skadet, skriver hun på bloggen sin, ifølge NRK.

Turen i buskene kunne fort ha endt verre for Kowalczyk, som sist vinter vant verdenscupen for kvinner sammenlagt.

- Vi har ingen bremser på rulleskiene og kan derfor ikke bremse slik vi gjør på vanlige ski. Hastigheten kommer fort opp i 50-60 kilometer i timen, så vær så snill - ikke gå der det er forbudt, skriver Kowalczyk.

(NTB)