Kraft reddet Bayern Munchen

Gomez avgjorde på overtid.

Stor kamp: Thomas Kraft hadde en god dag på jobben og reddet Bayern Munchen ved flere anledninger mot Inter i dagens åttedelsfinale i Champions League. Foto:  EPA/DANIEL DAL ZENNARO  ANSA
Stor kamp: Thomas Kraft hadde en god dag på jobben og reddet Bayern Munchen ved flere anledninger mot Inter i dagens åttedelsfinale i Champions League. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO ANSAVis mer

(Dagbladet): Inter-Bayern Munchen 0-1 (0-0)

Merk deg navnet Thomas Kraft, den 22 år gamle keeperen til Bayern Munchen. Den unge tyskeren var sentral da Bayern Munchen fikk revansje for fjorårets finaletap mot Inter i Champions League.

Mange frykter nok en kjedelig kamp på Giuseppe Meazza i kveld etter finalen som ble servert av lagene i fjor. Men skeptikerne tok feil. Kampen var fartsfylt fra første spark på ballen, og begge lag hadde noen store sjanser til å ta ledelsen i den første omgangen.

Fantastiske redninger Nærmest var kanskje Ribery som steg høyest på et overlegg fra Robben og headet ballen i tverrligger. Thomas Kraft hadde noen fantastiske redninger i løpet av kampen, og særlig Eto`o vil ha mareritt om den tyske keeperen i natt. Kraft viste stor reaksjonsevne ved flere anledninger i kampen.

Det var smått utrolig at begge lagene gikk til pause uten scoring. Andre omgang startet hvor den første sluttet, og etter 53 minutter ble det nok en gang treff i metallet for bortelaget. En god Arjen Robben kom seg løs på sin venstrekant og smalt ballen i stolpen bak en utrustet Cesar.

Gomez avgjorde Inter var tydelig ikke fornøyd med resultatet og kjørte på for å få en scoring i den andre omgangen. Men en god keeper og dårlige avslutninger førte til at Gomez kunne stjele showet på overtid. Cesar slapp et skudd fra Robben rett i bena på spissen som enkelt satte inn det avgjørende målet for Bayern Munchen.

Inter ble det tredje italienske laget som tapte på hjemmebane i denne runden. Dermed får Inter det tøft med å beholde tittelen i Champions League.