«Kraftverket Eirik Bakke»

«Eirik Bakke - et kraftverk på midtbanen,» skriver Englands største avis The Sun etter Leeds' 2- 0-seier mot Birmingham.

LONDON (Dagbladet): Leeds' norske stjerne får en nier på spillerbørsen og store bilder av sogningens målfeiring prydet både The Sun og de fleste andre avisene i England i går. I kampen mot Birmingham laget Bakke sitt første ligamål for sesongen.

Fremragende

- Den norske midtbanespilleren fikk stående applaus da han ga plass for tenåringssensasjonen James Milner, skriver Daily Mail.

Avisa gir Bakke attesten «outstanding» (fremragende), og fastslår at han er en av mange Leeds-spillere som plutselig har funnet formen.

Også i The Guardian er Bakke «Man of the Match» og i tittelen slår avisa fast at «Bakke hjelper Leeds til å se framtida lyst i møte».

Verry Terrible

- Bakke, Mark Viduka og Harry Kewell viste vei med fjærlette berøringer og fantasifulle hælspark...og Bakke var den drivende kraft på midtbanen, skriver Guardian etter 2-0 seieren som var Leeds fjerde på de fem siste kampene.

Dermed har Leeds sagt farvel til nedrykkingsstriden som laget for en måned siden var midt oppe i.

Manager Terry Venables er plutselig blitt frelseren. For en måned siden gikk han under navnet «Verry Terrible».

HYLLES: Eirik Bakke hylles i Engelske aviser etter innsatsen mot Birmingham, og får mye av æren for at Leeds har funnet formen.