Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kramer får ikke gå 1500 meter i verdenscupen

Mislyktes på hjemmebane.

IKKE PÅ LAGET: Sven Kramer er ikke tatt ut på det nederlandske mannskapet til 1500 meter i verdenscupen. Her fra samme distanse med Håvard Bøkko i VM forrige vinter.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
IKKE PÅ LAGET: Sven Kramer er ikke tatt ut på det nederlandske mannskapet til 1500 meter i verdenscupen. Her fra samme distanse med Håvard Bøkko i VM forrige vinter.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer

|||

Sven Kramer mislyktes på 1500 meter i det nederlandske distansemesterskapet. Skøyteesset får dermed ikke gå distansen i de to første verdenscupstevnene.

Kramer gikk i mål på tiden 1.47,36, men det holdt bare til en skuffende tiendeplass. Ifølge det nederlandske nyhetsbyrået ANP er han ikke med på laget som skal gå 1500 meter i Berlin og Heerenveen, melder Skøytesport.

Stjerneløperen kan gå et kvalifiseringsløp for å få gå distansen i Hamar og Nord-Amerika, men kanskje vil han heller konsentrere seg om langdistansene og lagtempoen.

Rhian Ket tok gullet med tiden 1.45,89. Han vant foran Mark Tuitert og Stefan Groothuis.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media