Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krampemål til 20 millioner

PORTO (Dagbladet): Porto - Rosenborg 1-1. Roar Strand hadde krampa i begge legga og antydning til en strekk i låret. Han la ut på et siste desperat løp - startet på egen halvdel og avsluttet med å breiside inn 1-1 og reelt håp om kvartfinale. Scoringa kan fort være verdt 20 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi får 15 millioner bare for å nå kvartfinalen. Billettinnteker og andre ting beløper seg fort til fem millioner ekstra, sier Rosenborg-president Nils Skutle til Dagbladet.

For øyeblikket er Rosenborg utenfor kvartfinalene, men en hjemmekamp mot Real Madrid på hjemmebane er ikke hva det var i gamle dager.

- Klart vi kan slå dem, sier Roar Strand til Dagbladet.

Gir aldri opp

Roar Strand er sliteren som løper mest av alle når Rosenborg spiller fotballkamper. Dessuten løper han lurt.

- Putt på noen kroner og Roar går og går i all evighet, sier Harald Brattbakk som slo overlegget Strand reddet RBK-dagen med.

- Vanvittig herlig følelse å se den skli inn ti centimeter utenfor rekkevidden til et Porto-bein.

- Jeg synes det var fortjent, sier Roar til Dagbladet.

Rett etter femtimeters-løpet og scoringa ble han liggende med krampe i begge legga - og måtte byttes ut.

Bekymra på oppvarminga

- Jeg kjente krampa fem minutter før scoringa. Men bestemte meg for å prøve litt til. Den slapp taket, og jeg tok det siste langløpet uten problemer. Men etterpå var det slutt, da klarte jeg ikke mer, sier Strand.

Ikke så farlig det, han hadde gjort sitt.

Men det så skummelt ut ei lita stund - under oppvarminga. Strand har hatt føling med en strekk ei stund - og kjente den godt da han varmet opp.

- Jeg var bekymret over hvordan det skulle gå. Heldigvis gikk det greit.

Veldig greit, kan en vel legge til.

Proff? Jeg?

Mange RBK-spillere tenker på utenlandsopphold for tida. Roar Strand er klubbspilleren framfor noen, og regner med å bli i Rosenborg i lang tid. Kanskje hele karrieren.

- Akkurat det tenker jeg ikke så mye på. Det er ikke akkurat overflod av tilbud, sier han.

- I fjor tuslet dere av denne banen med 0-3 i baken. Hva er egentlig forskjellen?

- Sjøltilliten har mye å si. Vi vet vi kan spille bra, og vi faller ikke sammen sjøl om vi stanger hue i veggen. I dag begynte jeg faktisk å innse at det gikk mot tap.

- Men vi kunne jo ikke gi opp for det, sier Roar Strand.

I går beviste han nok en gang at alt er mulig når det gjelder Rosenborg. Også å nå kvartfinalen i Mesterligaen for andre året på rad.

Scoringa hans i går kan bli avgjørende.

<B>GULL VERDT:</B> Et femtimetersløp av evighetsmaskinen Roar Strand, et perfekt overlegg fra Harald Brattbakk, og Strand kaster høyrebeinet fram.
<B>HÆRRLIG:</B> Roar Strand feirer scoringen.
Hele Norges coronakart