Krangel i Molde-leiren

Alt er ikke som det skal i Molde tre uker før seriestart. Trener Gunder Bengtsson er i konflikt med spissen André Schei Lindbæk og klubblege Kjell Erik Strømskag.

Det er Romsdals Budstikke som omtaler denne saken i dag. Etter det avisa erfarer dreier konflikten seg om følgende:

Lindbæk nekter å slutte seg til troppen i Manchester fordi han vil være i Molde sammen med sin høygravide samboer. Klubblege Strømskag har sykemeldt Lindbæk, men har nektet treneren innsyn i forholdet mellom lege og pasient. Han ble sendt hjem fra treningsleiren i Manchester før helga.

Partene vil ikke uttale seg om saken, men legen bekrefter at han er tilbake i Molde. Sportsdirektør Bjørner Oshaug er taus.

- Jeg vet ikke om jeg har anledning til å si noe, og jeg føler ikke for å kommentere saken, sier Bengtsson til Romsdals Budstikke.

Etter det avisa erfarer har svensken ha stilt Lindbæk overfor et ultimatum: Dersom han ikke innfant seg i Manchester innen søndag, kunne det får konsekvenser for hans framtid i Molde.

Lindbæk vil ikke si noe om hvilken beskjed han har fått fra klubbledelsen.

- Jeg har tenkt mye fram og tilbake og har vært i en veldig presset situasjon.

- Men hvis resultatet blir at jeg mister plassen på laget fordi jeg skal bli far, så får det bare bli slik, sier Lindbæk.

(Dagbladet.no)