Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krangel om TV-rettigheter

Norges Fotballforbund (NFF) får kamp av landets toppklubber om de innbringende TV-rettighetene.

Norsk Toppfotball (NTF) gikk mandag ut og fastslo at de selv vil selge medierettighetene til norsk fotball.

Sammenslutningen av de 30 toppklubbene (eliteserien og 1. divisjon) ønsker å stå for dette fra og med avtalen som må være klar innen 2006-sesongen.

- Jeg er skuffet fordi jeg tror norsk fotball totalt sett er taperen i det spillet NTF nå legger opp til. Men klubbene skal selvfølgelig ha sin rettmessige del av inntektene fra en framtidig TV-avtale, sier fotballpresident Sondre Kåfjord i en pressemelding.

NFF mener at det er fotballforbundet som bør styre forhandlinger og legge premissene for fordeling av midler.

Det er NTF uenig i. Organisasjonen ønsker større inntekter direkte til klubbene. I andre land har tilsvarende saker endt i retten.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling