Krangelen fortsatte i bussen

John Carew og John Arne Riise var fortsatt ampre da de gikk i bussen etter treninga.

DRAMMEN (Dagbladet): Ifølge øyevitne og journaliststudent Kathrine Pedersen dyttet Carew til Riise så han dundret i bussvinduet.

Kathrine Pedersen (19) går på avisjournalistikklinja på Damvik Folkehøyskole i Drammen, og dro på landslagstreninga sammen med medstudentene Anders Antvedt (19) og Martin Berge Iden (18) for å lage stoff til skoleavisa Stereo. De hadde intervjuet både John Carew og John Arne Riise i løpet av treninga, og var blant de få som fikk med seg dramatikken inne i bussen.

Dyttet Riise

- Jeg sto i en trapp ved siden av bussen, og så rett inn bakdøra. John Arne Riise hadde allerede gått på bussen. Så kom John Carew inn, og plutselig så jeg at han dyttet til Riise så han dunket inn i vinduet, sier Pedersen.

Lagkamerater kom ifølge Pedersen raskt til for å stoppe mer håndgemeng.

- De så sjokkerte ut, og det ble snakket ganske mye inne i bussen. Det var ikke akkurat kjefting og smelling, men de prøvde å skille Carew og Riise. Legen, Lars Engebretsen, kom bak i bussen ganske raskt. Spillerne stilte seg opp foran slik at vi utenfor ikke skulle se mer. Carew gikk fram i bussen der han satte seg ned. Legen satte seg ned sammen med Riise, sier Pedersen.

Trakk for gardiner

Landslagsgutta ønsket tydelig å skjule hva som hadde skjedd.

- Alle gardinene ble trukket for. Hjelpetrener Harald Aabrekk kom ut og ba en fotograf som var der om ikke å ta bilder.

Det var seint i går kveld ikke mulig å få kommentarer til hendelsen fra noen i den norske landslagstroppen.