Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krangler om Arild Berg

Bodø/Glimt og Arild Berg er på kollisjonskurs på grunn av uenighet om spillerens kontrakts- og lønnsforhold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet kunne i dag fortelle at Arild Berg var klar for Lyn, men senere samme dag kom det til full krangel mellom 26-åringen og Bodø/Glimt om kontraktsforholdene mellom klubb og spiller.

- Lønnsutbetalinger er skjedd i henhold til arbeidsavtale og regelverk, hevdet Bodø/Glimts styreleder Harald Hansen i en pressemelding i kveld.

Det var stikk i strid med Arild Bergs syn.

- Da jeg ikke hadde fått lønn på halvannen måned, og det dukket opp en ny klubb, var det et enkelt valg å skrive under for Lyn, sa Berg til Dagbladet dagen i forveien.

Begge parter har påberopt seg støtte fra Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), men NHO-rådgiver Arne Hole sa i dag, ifølge organisasjonens nettsider, at Glimt ikke har brutt kontrakten med Berg.

Glimt kommer også i pressemeldingen med knallhard kritikk av Lyn, som klubben hevder har «brutt alle spilleregler som er mellom klubber i norsk og internasjonal fotball».

Bodø-laget mener saken er «så alvorlig at klubben må følge dette opp overfor NISO/LO etter nærmere samtaler med NHO».

(NTB)

Hele Norges coronakart