Krangler om Bayern-sjanser

Roy Makaay tror Real blir slått i kveld. Bayern-president Karlheinz Rummenigge tror på spanjolene.

(Dagbladet.no): Også bookmakerne er i villrede i forhold til hvem som vinner gigantoppgjøret mellom Bayern München og Real Madrid på Olympiastadion i München i kveld. Real har aldri vunnet mot Bayern borte, og den nederlandske toppspissen Roy Makaay tror ikke de gjør det i kveld heller.

- Vi har mye selvtillit fordi Real Madrid aldri har slått oss på Olympiastadion. I tillegg er vi ikke favoritter, og derfor har vi ikke noe press på oss til å gå videre fra denne runden, sier Makaay til Sky Sports.

- Vi skal legge press på dem tidlig. Vi vet at Real har problemer om de blir satt under press, sier han.

Uenig

Men langt fra alle i den tyske storklubben tror Bayern får med seg et resultat inn i returoppgjøret på Santiago Bernabeu. Klubbpresident Karlheinz Rummenigge er en av skeptikerne. Han ga laget sitt 10 prosents sjanse til å slå Real Madrid, men da han så ligakampen mot Hamburg i helgen angret han seg:

- Jeg var nok for optimistisk.

Direkte på Dagbladet.no

I kveld ruller Champions League-ballen igjen. Fire kamper spilles i dag, mens de resterende fire går i morgen. I tillegg til Bayern og Real skal blant andre Arsenal i ilden i kveld. Kampene følger du direkte på Dagbladet.no fra klokka 18.30.

Her er kampene:

  • Lokomotiv Moskva - Monaco klokka 18.30
  • Celta Vigo - Arsenal klokka 20.45
  • Bayern München - Real Madrid klokka 20.45
  • Stuttgart - Chelsea klokka 20.45
TROLØS: Karlheinz Rummenigge er ikke optimistisk med tanke på Bayerns avansementsmuligheter.