VIL SIKRE SEG BETAL-TV-POTT: Floyd Mayweather jr. går ikke med på noen kamp før motstanderen lar veteranen styre hvem som mottar tv-pengene. Foto: REUTERS/Steve Marcus
VIL SIKRE SEG BETAL-TV-POTT: Floyd Mayweather jr. går ikke med på noen kamp før motstanderen lar veteranen styre hvem som mottar tv-pengene. Foto: REUTERS/Steve MarcusVis mer

Krangler om en milliard i tv-penger

Pacquiao forvirres av Mayweather-tilbud.

Manny Pacquiao trodde en kamp mot Floyd Mayweather var i orden, helt til amerikaneren forlangte å få alle inntektene fra betal-TV selv.

Filippineren tok en personlig telefon til Mayweather for å få de siste brikkene på plass for en VM-kamp hele den bokseinteresserte verden venter på.

Pacquiao trodde avtalen var i orden helt til saken og betalingen for betal-TV ble brakt på banen.

- Mayweather ville gi meg 40 millioner dollar (ca. 240 millioner kroner) ekstra betalt, dersom han fikk beholde alle inntektene fra betal-TV selv. Det var forvirrende for meg, og det viste at han ikke ville ha denne kampen, sier Pacquiao.

FORVIRRET: Manny Pacquiao, her før møtet med Timothy Bradley jr, ble tatt på senga av Mayfeathers krav. Foto: REUTERS/Bret Hartman
FORVIRRET: Manny Pacquiao, her før møtet med Timothy Bradley jr, ble tatt på senga av Mayfeathers krav. Foto: REUTERS/Bret Hartman Vis mer

Eksperter mener at inntektene fra betal-TV for den kampen det er snakk om her kan komme opp i 160 millioner dollar (nærmere 1 milliard kroner).

De to bokserne har i lang tid forsøkt å komme til enighet om en kamp, men problemene har vært mange. Det har dreid seg om alt fra blodtesting til fordelingen av inntektene.

Nå er det fordelingen av inntektene fra betal-TV som skaper vanskeligheter, og fortsatt er en kamp mellom to av de bokserne som regnes blant de aller beste i verden uansett vektklasse, et stykke unna, ser det ut til.

(NTB-AFP)