Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krangler om imagen

David Beckhams framtid i Manchester United trues nå bare av fotballstjernens imagerettigheter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Daily Mail er klubben og England-kapteinen enige om en kontrakt som gir ham 1,3 mill. kroner i uka. Det blir 66 mill. kroner i året.

Problemet er Beckhams navn og utseende, som han også vil tjene penger på. Foreløpig har han ikke klart å bli enig med United om hvor stor andel han skal ha fra Uniteds salg av klubbeffekter.

Ligamestrene kommer trolig til å strekke seg langt, for om 17 måneder kan 26-åringen gå gratis til en av de italienske klubbene som sikler etter han.

- Vi er enige om lønna, det er bare imagerettighetene vi må gjøre noe med. Men diskusjonene går bra, sier Beckham til avisa.

United-vingen snakket om kontraktsforhandlingene samtidig som han reklamerte for solbriller i går. Manager Alex Ferguson avslørte i går at kona hans avgjorde valget om å fortsette i United. Nå frykter kanskje mange United-fans at Beckham-kone Spice-Vicoria får et ord med i laget før han undertegner.

- Du vet hvordan det er med koner, de tar alltid de viktige avgjørelsene, smiler Beckham.

(Dagbladet.no)

<B>BRILLEFIN:</B> David Beckham viste fram de nye Police-modellene i London i går. Foto: SCANPIX/AP
Hele Norges coronakart