Krangler om straffen som avgjorde

Steffen Iversen sikret seier rett før slutt.

SIKKER: Steffen Iversen scoret sikkert fra krittmerket - og Rosenborg vant 2-1 mot Lillestrøm. Foto: Ned Alley / SCANPIX
SIKKER: Steffen Iversen scoret sikkert fra krittmerket - og Rosenborg vant 2-1 mot Lillestrøm. Foto: Ned Alley / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LERKENDAL (Dagbladet.no) Rosenborg - Lillestrøm 2-1. Mens Lillestrøm mente Rosenborg vant etter feildømt straffespark, jublet Rosenborg for det de mener både var en riktig straffe og meget fortjent seier.

- Dommeren sa til meg etter kampen at han dømte fordi jeg sparket han (Traore) ned. Det gjorde jeg slettes ikke, og jeg mener straffen er svært billig, sier Frode Kippe.

LSK-stopperen mener dette skjedde:

- Jeg går ned for å blokkere et skudd og mener Traore oppsøker kroppen min og kaster seg ned. Det var vel ikke filming, men han kunne godt stått oppreist i den situasjonen.

Iversen uenigHenning Berg støtter sin midtstopper, og er slettes ikke fornøyd med Roy Helge Olsens innsats som pipeblåser.

- Frode tar ikke foten på Rosenborg-spilleren, det ser vi på tv. Men han fikk straffe av samme mann som ikke dømte straffe til oss da vi skulle hatt det i Bergen, og som også viste ut Vidar Riseth i den kampen, sier Henning Berg, tydelig misfornøyd.

Steffen Iversen, mannen som scoret på den omtalte straffen, mener imidlertid at dommeren gjorde helt rett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer