Krangler så penga fyker

Etter 5- 1-seieren over RBK sa Arsene Wenger at mesterliga-pengene ikke var viktige for Arsenal. Nå sutrer han over at Chelsea og Manchester United har større øko-makt i markedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Og Arsenal-managerens hjertesukk rundt mulighetene til å handle fra øverste hylle har fått Chelsea-manager Jose Mourinho til å fyre av en verbal salve før dagens storkamp på Highbury. Mourinho, som har Roman Abramovich i ryggen - verdens desidert rikeste klubbeier - sier rett ut at Arsene Wenger snakker med to tunger.

Og sånt blir det temperatur av. Høy temperatur. Og massivt trøkk rundt den første lille seriefinalen i Premier League. For fem poeng bak Chelsea blir det selvfølgelig sagt at Arsenal ikke kan tape denne kampen om de skal forsvare ligagullet.

Hvilket like selvfølgelig er nonsens så lenge vi snakker 12. desember.

Latterliggjør Wenger

Men Mourinho er ikke så opptatt av tabellen akkurat nå. Han er mest interessert i å fortelle Wenger at han faktisk har kjøpt noen av verdens beste spillere. Og for å illustrere hva han mener kom det følgende melding fra Stamford Bridge i går:

-  Henry, da han kom fra Juventus, var han gratis?

Og:

-  Kom Vieira fra Milan på lån?, fortsetter Mourinho.

-  Leide de ham for en million kroner? Og det vil overraske meg stort om Arsenal fikk Reyes i julepresang fra Sevilla. Ha!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.