Kranglet med Villa-eieren om Milner- og Young-salg

Derfor trakk O'Neill seg.

FIKK IKKE BYGGE MER: Martin O'Neill stakk av fra Aston Villa i går, på grunn av en konflikt med eieren. Foto: AFP/ANDREW YATES
FIKK IKKE BYGGE MER: Martin O'Neill stakk av fra Aston Villa i går, på grunn av en konflikt med eieren. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Det kom som en overraskelse på de aller fleste, da Martin O'Neill i går plutselig trakk seg som Aston Villa-manager - på dagen.

Offisielt har ingen kommet med en skikkelig forklaring på oppsigelsen. Men The Guardian, Daily Telegraph og Daily Mail skriver alle i dag at nordirens avgang skyldes at manageren følte seg dolket i ryggen av Villa-eier Randy Lerner.

De to skal ha kranglet om klubbens pengebruk på spillere hele det siste året.

Forhandlet om Young Nå skal O'Neill ha blitt opplyst om at han ikke ville få bruke alle pengene et salg av James Milner til Manchester City ville innbringe, oppgitt til 24 millioner pund.

Så fikk han rede på at klubben var i forhandlinger om å selge stjerneving Ashley Young til Tottenham, for omlag 18 millioner pund.

Det var nok til at det kokte over for 58-åringen som har ført Villa til topp 6-plasseringer i Premier League tre år på rad. Nå står Villa uten en sportslig sjef bare fire dager før sesongen starter, med premiere hjemme mot West Ham lørdag.

Ifølge The Guardian visste verken John Carew eller andre av Villa-spillerne om dramet som utspilte seg mellom manager og eier, og i går formiddag dukket O'Neill opp på treningsfeltet som vanlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer