Krasjet i 300 km/t - slapp unna med mindre skader

Englevakt? Se den utrolige videoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det går unna når NASCAR-feltet konkurrerer. Så også natt til mandag. Under Sprint Cup Series-løpet «Coke Zero 400» i Daytona, ble tilskuerne vitner til en utrolig ulykke - som heldigvis endte godt.

I en fart rundt 300 km/t gikk det galt. En liten krasj i front førte til at Austin Dillons bil ble skvist mellom flere biler, før den lettet - fløy over flere konkurrenter og inn i sikkerhetsveggen.

En rekke andre biler var også involvert i ulykken. Austins bil ble fullstendig knust i krasjen før den ble truffet av en annen bil etterpå.

Flere titalls personer løp mot bilen for å bistå Austin, mens publikum fulgte spent med. Derfor var lettelsen stor da støtteapparatet ga tommelen opp. Etter kort tid fikk Austin ut av bilen, og sjåføren gikk selv bort fra banen, mens han ga tegn om at alt var bra.

- Det var brutalt. Jeg opplevde at jeg rullet rundt flere ganger og sikkerhetsbeltene ble mer og mer løse. Jeg forsøkte å holde så hardt jeg kunne i rattet. Jeg er sikker på at jeg finner flere skrammer på min kropp de neste dagene, men nå har jeg det greit, sa Austin Dillon etter ulykken ifølge USA Today.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.