Krasjet ut av løpet før han ble slått ned av kjæresten til rivalen

- Tydelig hvem som er mannen i forholdet.

(Dagbladet): Vanligvis foregår det meste av dramatikken i motorsport på banen, men i søndagens Nascar Truck-løp ble tilskuerne vitne til et unntak fra regelen.

På den siste runden kjempet veteranen Max Papis og Mike Skeen om andreplassen, men da Skeen forsøkte å komme seg forbi skal det ha gått galt.

Begge bilene forsvant ut i siste sving, og der Papis kom inn til sjetteplass, endte Skeen helt nede på trettendeplass.

«Mannen» i forholdet Men det var her dramatikken startet. Papis skal ha gått bort til Skeens trailer og forsøkt å få tak i den rivaliserende sjaføren. I prosessen skal han ha «flyttet på» Skeens kjæreste.

Dette gikk ikke ubemerket hen. Da Papis senere hadde tatt av seg hjelmen for å gjøre et tv-intervju, kom en illsint dame bort og lappet til sjåføren. Dette skulle vise seg å være Skeens kjæreste, Kelly Heaphy.

Ifølge ESPN gikk Papir deretter tilbake til Skeen og gjorde det helt klart hva han synes om saken.

- Jeg antar at vi nå er tydelig hvem som er mannen i forholdet, sa han.

- Det ringer i øret mitt ennå I et intervju med sportskanalen var også Papis klar på at han synes det hele var en uheldig episode, og klager seg over at Heaphy slo hardt.

- Denne gale dama kommer bort og skriker til meg - jeg skjønte ikke engang hva hun sa. Plutselig slo hun til meg med alt hun hadde. Det ringer i øret mitt ennå.

- Hva kan man gjøre, man kan ikke slå ei dame. Hadde hun brukt knyttneven kunne det blitt stygt, for hun slo hardt.

Nå håper Papis at forbundet tar affære på en eller annen måte.

- Jeg liker ikke å bli slått på den måten. Sjåfører kan godt krangle seg imellom, men det bør ikke gå så langt som dette, sier han.

IKKE LIKE BLID: Max Papis gliser etter et løp tidligere i sesongen. På søndag smilte ikke italieneren like bredt. Foto: Tyler Barrick/Getty Images/AFP
IKKE LIKE BLID: Max Papis gliser etter et løp tidligere i sesongen. På søndag smilte ikke italieneren like bredt. Foto: Tyler Barrick/Getty Images/AFP Vis mer