- Kravet er at Jann skal være i medaljesiktet

Torgeir Bjørn har høye forventninger til kollegaen før veddemålet mot Alsgaard.

VEDDEMÅL: Til vanlig sitter Jann Post (til høyre) i bua sammen med ekspert Torgeir Bjørn og kommenterer langrenn for NRK. I dag bytter han ut headset med ski, når han selv skal gå prologen i NM-sprinten. Havner han mindre enn ett minutt bak vinneren, må Thomas Alsgaard ut med ei god flaske vin. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
VEDDEMÅL: Til vanlig sitter Jann Post (til høyre) i bua sammen med ekspert Torgeir Bjørn og kommenterer langrenn for NRK. I dag bytter han ut headset med ski, når han selv skal gå prologen i NM-sprinten. Havner han mindre enn ett minutt bak vinneren, må Thomas Alsgaard ut med ei god flaske vin. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• LIVESTUDIO: Følg NM-sprinten direkte i livestudio fra kl. 1300.

(Dagbladet): Til vanlig sitter Jann Post i bua sammen med ekspert Torgeir Bjørn og kommenterer langrenn for NRK.

I dagens sprintprolog i NM bytter han ut headset med ski. Havner han mindre enn ett minutt bak vinneren, må Thomas Alsgaard ut med ei god flaske vin.

Alsgaard har på sin Facebook-side lagt ut hvilken flaske vin han har tenkt å gi Post dersom sistnevnte skulle vinne; En femten år gammel fransk rødvin til omtrent 3-400 kroner. Han har også publisert en video av Post på hotellrommet i dag tidlig der han snakker om forberedelsene til «sitt første skirenn på 7-8 år».

- Jeg tror ikke helt jeg skjønner hva jeg har begitt meg ut på, men et veddemål er et veddemål. Thomas mener jeg ikke greier å være innenfor minuttet under prologvinneren, mens jeg mener det vil gå greit, sier Post i videoen.

Medaljesiktet Kommentator-kollega Bjørn tror Post har gode muligheter til å vinne veddemålet med gårsdagens bronsevinner.

- Ja, jeg tror han han har gode muligheter til å klare det. Han har trent bra, løp veldig mye i sommer og i høst. Han er i god form. Det har blitt litt lite skigåing, og staking har det vært lite av. Det er et minus, men løypa er jo ikke så lang, sier Bjørn til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer