Kravet som truer Northugs landslagsframtid

Sterk misnøye i skitinget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN (Dagbladet): Seint i går kveld ble de to partene enige om en avtale. Rundt halv tolv sendte «Team Northug» en skisse til Skiforbundet.

Skistyret skal etter det Dagbladet kjenner til være lite fornøyd med de nye datoene, men firet på kravene for å sikre at Northug ble med.

Avtalen gjør at han er landslagsløper til og med NM del 2 på Harstad palmehelga.

-  Skistyret ga sin tilslutning til skissen. Det har dukket opp enkelte elementer i ettertid som gjorde at vi måtte forhandle på nytt, men det løste seg i går kveld, sier generalsekretær i Skiforbundet, Stein Opsal, til Dagbladet.

Sterk misnøye Men selv om Skistyret ga sin velsignelse i går, skal det etter det Dagbladet kjenner til være sterk misnøye til Petter Northugs avtaler og forhandlinger de siste åra.

Til og med seint i går kveld satt det langt inne å fire på kravene.

Under forhandlingene lørdag kveld var styret svært involvert og nølende. Da Northug-leiren kom med et forslag rundt halv tolv måtte styret velsigne planen før avtalen ble spikret.

Styret er opptatt av fellesskapet, og blant annet at Petter ikke stiller opp på noe i landslagets regi skal vekke oppsikt og frustrasjon i tinget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer