Kreftsyke Lloyd (11) skal få et bedre liv takket være dette bildet Mourinho skal signere i kveld

Var selv et stortalent.

SIGNERER: Før kveldens kamp mot Shrewsbury skal José Mourinho signere et bilde av seg selv for kreftsyke Lloyd (11). Dette skal igjen auksjoneres bort slik at unggutten, som selv var et stort fotballtalent, skal få et bedre liv. Foto: NTB Scanpix
SIGNERER: Før kveldens kamp mot Shrewsbury skal José Mourinho signere et bilde av seg selv for kreftsyke Lloyd (11). Dette skal igjen auksjoneres bort slik at unggutten, som selv var et stort fotballtalent, skal få et bedre liv. Foto: NTB ScanpixVis mer

Shrewsbury-Chelsea 20.45

(Dagbladet): Chelsea og José Mourinho måtte se to poeng glippe da Robin van Persie satte inn en utlikning av det sene slaget på Old Trafford på søndag.

I kveld skal det være alle muligheter til å komme tilbake på vinnersporet da Shrewsbury venter på serielederne i ligacupen.

Men absolutt alt skal ikke handle om fotball i kveld. Før avspark skal nemlig portugiseren hilse på en av sine største fans i elleve år gamle Lloyd Burton. Det skriver engelske Telegraph.

Burton, som var et lovende talent på fotballbanen og hadde oppmerksomheten til både Manchester United og Aston Villa, må nå sitte i rullestol da han gjennomgår kjemoterapi for å bekjempe en hjernesvulst han ble diagnostisert med i mai i fjor.

Shrewsbury-manager Micky Mellon beskriver Lloyd som klubbens mest kjente supporter etter at han nylig gjorde en opptreden med selveste David Beckham på en innsamling for kreftsaken.

I kveld får han altså anledning til å møte en annen av fotballens store personligheter da Mourinho skal signere et bilde av seg selv som Lloyd selv har fargelagt.

Dette bildet skal igjen auksjoneres bort, og pengene vil gå til å tilrettelegge for Lloyds nye tilværelse som rullestolbruker. Planen er å innstallere en heis i huset hans, samt et «våtrom» slik at det blir enklere for ham å bade.

Og selv om Mellon og resten av Shrewsbury kanskje ikke har de store forhåpningene om et resultat mot Premier League-giganten i dag, er det ingen mangel på optimisme for Lloyd.

- Vi skal selge det for en million pund, skal vi ikke, Lloyd?, sier en godt fornøyd Mellon, ifølge Daily Mail.

Shrewsbury-Chelsea 20.45