Svein-Erik Edvartsen fortsetter kampen mot NFF

Krever 7,2 millioner av NFF om han ikke får dømme mer

- Saken min er styrket, hevder den tidligere toppdommeren.

KRANGLER VIDERE: Svein-Erik Edvartsen ser ikke ut til å bli enig med fotballforbundet. Nå sier han det bærer mot stevning. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER VIDERE: Svein-Erik Edvartsen ser ikke ut til å bli enig med fotballforbundet. Nå sier han det bærer mot stevning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Svein-Erik Edvartsen (40) er skjøvet helt ut av dommersystemet i norsk fotball. Det innebærer ikke bare toppfotballen. Edvartsen er også blitt nektet å dømme i breddefotballen. Det viser et ferskt vedtak fra Indre Østland Fotballkrets. Det betyr at Edvartsen heller ikke får dømme fra 3. divisjon og helt ned til og med gutter/jenter 14 år.

Den tidligere toppdommeren befinner seg ute i kulda i norsk fotball. Forholdet mellom ham og Norges Fotballforbund er ikke bare kjølig. Det er totalt fraværende.

- NFF har ikke holdt seg til dommerforliket, der en del av innholdet er at NFF skal tilrettelegge for min tilbakekomst som toppdommer. Saken min er vel ikke akkkurat svekket med det siste vedtaket, sier Svein-Erik Edvartsen til Dagbladet.

Edvartsens advokat, John Christian Elden mener vedtaket om at Edvartsen heller ikke får dømme på breddenivå styrker et varslet søksmål på 7,2 millioner.

Varsler søksmål

Elden skriver i en mail til Dagbladet:

«Når stevningen går til Oslo Tingrett hvis han ikke er på toppdommerlisten for 2020 er kravets utgangspunkt 7,2 mill (720 x 10 år). Det er ingen tvist om at Edvartsens tidligere toppdommerkontrakter er opp og avgjort. Det som det tvistes om er at NFF ikke har tilrettelagt for Edvartsens tilbakekomst som toppdommer i samsvar med dommerforliket og skriftlige lovnader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer