Krever at Blatter trekker tilbake Ronaldo-uttalelser

Gjorde narr av portugiseren under en forelesning forrige uke.

 REAL REAKSJON:  FIFA-president Sepp Blatters uttalelser om Real Madrids Cristiano Ronaldo forrige fredag, har satt sinnene i kok i den spanske hovedstadsklubben.  FOTO: AP Photo / Manu Fernandez
REAL REAKSJON: FIFA-president Sepp Blatters uttalelser om Real Madrids Cristiano Ronaldo forrige fredag, har satt sinnene i kok i den spanske hovedstadsklubben. FOTO: AP Photo / Manu FernandezVis mer

I kjølvannet av FIFA-president Sepp Blatters uttalelser om Cristiano Ronaldo under en forelesning ved Oxford University i England fredag i forrige uke, hvor 77-åringen sa at han foretrekker at Lionel Messi blir tildelt Gullballen fremfor portugiseren, skal Madrid-klubben nå ha sendt et brev til FIFA, der de krever at uttalelsene blir beklaget og trukket tilbake.

Ifølge avisen AS, er det Real-trener Carlo Ancelotti som skal ha kommet med kravet på en pressekonferanse tirsdag, i forkant av Real Madrids møte med Sevilla i Primera Division i morgen.

I tillegg til uttalelsene om at Messi bør bli tildelt Gullballen, pådro også Blatter seg den spanske hovedstadsklubbens vrede, da han blant annet sa at «Den ene har større regninger hos frisøren enn den andre, men det spiller ingen rolle», under besøket til det velkjente universitetet.

Sveitseren forsøkte også å etterligne Ronaldo ved å marsjere frem og tilbake på den lille scenen foran de fremmøtte, etter å ha kommet med utsagnet om at 28-åringen «er som en general på banen».