Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krever at spillerne tar løgndetektortest etter overraskende tap

Klubbeier reagerer.

MISTENKER KAMPFIKSING: Klubbeieren til Lokomotiv Plovdiv i Bulgaria krever at spillere og ledere tar en løgndetektortest etter pinlig tap mot bunnlaget i serien. Dette bildet er fra Champions League i 2004. Foto: REUTERS/Francois Lenoir
MISTENKER KAMPFIKSING: Klubbeieren til Lokomotiv Plovdiv i Bulgaria krever at spillere og ledere tar en løgndetektortest etter pinlig tap mot bunnlaget i serien. Dette bildet er fra Champions League i 2004. Foto: REUTERS/Francois Lenoir Vis mer

(Dagbladet): Eieren Veselin Maresjhki i den bulgarske eliteserieklubben Lokomotiv Plovdiv krever at både spillere og trenere gjennomfører en løgndetektortest etter et overraskende tap.

I helga tapte klubben 1-0 mot bunnlaget Botev Vratsa. Lokomotiv Plovdiv var ubeseiret før kampen, og møtte et hjemmelag som stod uten seier på sine fem første kamper.

Tapet fikk klubbeier Maresjhki til å reagere.

- Ingen er sikret mot tap, men dette resultatet er meget merkelig, sier Maresjhki ifølge SI.com.

- Fair play er viktig. Alle spillere og trenere skal gjennom en løgndetektortest.

Kampfiksing var også et tema i norsk fotball i sommer etter at NFF ba om etterforskning av 2. divisjonslagene Follo og Asker.

Lokomotiv Plovdiv hadde før helgas 1-0-tap spilt fire uavgjort-kamper på rad og laget ligger på en ikke altfor imponerende 10. plass på tabellen. Likevel ble klubbeieren mistenksom etter tapet mot laget som nå er nummer 14.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media