Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krever at Steffen får avløsning

- Flere bør bidra med scoringer, sier Tørum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Med ni mål på de åtte siste kampene har Steffen Iversen en stor del av æren for Rosenborgs fryktinngytende seiersrekke.

Mot Lyn søndag var 29-åringen gull verdt igjen. Med sine to mål sørget han for 2-1-seier, og inntok samtidig toppscorertronen sammen med Daniel Nannskog med 14 mål totalt.

Flere må melde seg på

RBK-trener Knut Tørum går ikke med på at RBK er avhengig av Steffen Iversen for å vinne. Men han ser at gjerne at flere deler på ansvaret med å score målene.

- Vi har satt oss nye mål. Vi må forbedre den siste tredjedelen i angrepsspillet, og ha flere som melder seg på i avslutningsfasen. Flere bør bidra med å score mål. Kampen mot Lyn burde vært avgjort i god tid før det var spilt 95 minutter, sier Tørum.

Han frykter ikke at Iversen skal bli skadet i innspurten.

- Yssouf Kone har spilt lite, men er kanskje enda mer effektiv enn Steffen, sier han til Dagbladet.no.

- Er det en sovepute for de andre at Iversen scorer så mye?

DANSER MOT GULL: Men Knut Tørum vil at flere enn Steffen Iversen bidrar til å avgjøre kampene for Rosenborg. Foto: Scanpix
DANSER MOT GULL: Men Knut Tørum vil at flere enn Steffen Iversen bidrar til å avgjøre kampene for Rosenborg. Foto: Scanpix Vis mer

- Nei, tvert imot. Det virker heller som en inspirasjon om å trene enda mer.

Snakket med Høgmo

I dag snakket Tørum med Per-Mathias Høgmo for første gang siden han ble friskmeldt. Der ble rollefordelingen ut sesongen spikret en gang for alle.

- Per-Mathias skal se på nye spillere, reise på studiebesøk til andre klubber, planlegge Royal League og oppkjøringen til neste år. Jeg og Trond (Henriksen) skal ha ansvaret for kamp og trening. Det blir ganske likt som det har vært de siste to månedene, sier Tørum.