- Krever erstatter for Andresen

I dag forsvinner trolig Martin Andresen til Blackburn for resten av sesongen. Stabæk-trener Gaute Larsen krever at klubben kjøper en erstatter umiddelbart.

VALLHALL (Dagbladet): I går reiste Martin Andresen alene til Blackburn for å sluttføre forhandlingene om sine personlige betingelser. Han besto legetesten, og etter det Dagbladet erfarer er Stabæk og Blackburn enige om en leiesum på rundt to millioner kroner for midtbanemannen.

- Men vi er fortsatt langt unna på den personlige avtalen, sier Andresens agent, Rune Hauge, til Dagbladet.

- Overrasket

Trolig er det en totalpakke for leie, og lønn som nå diskuteres i den engelske klubben.

- Jeg er ikke sikker på om vi blir enige. Martin er klar på hva han selv mener han er verdt, og jeg tror nok Blackburn var overrasket over at han førte forhandlingene alene. Han er en moden mann, flirer Rune Hauge.

Dagbladet fikk ikke tak i Andresen før avisa gikk i trykken i går kveld, men Stabæks sportslige leder, Tom Schelvan, bekrefter at det fortsatt gjenstår en bit.

- Det er en totalpakke. Jeg føler meg ikke helt trygg på at vi blir enige, sier han til Dagbladet.

- Må erstattes

I går spilte Stabæk treningskamp mot Skeid. Uten Andresen manglet de en dimensjon. Og etter kampen var trener Gaute Larsen uvanlig klar i talen.

- Andresen må erstattes, ellers har vi ingen mulighet til å leve opp til målet om å kjempe om medaljer i Tippeligaen. Dessuten trenger vi en venstrekant, og en spiss til, sier Larsen til Dagbladet.

Siden han tok over som trener, har klubben solgt spillere for 40 millioner.

FORHANDLER: Martin Andresen (t.h) er i forhandlinger med Blackburn. Her er han i duell med Rosenborgs Fredrik Winsnes.