Krever forklaring fra Spurs-sjefen

Steffen Iversen sitter skadefri på benken. Nå vil han ta en alvorsprat med manager Glenn Hoddle.

Han er ikke uvant med å se Tottenham-kamper fra tribunen, men det er uvant kost for ham når han er skadefri og i toppform, skriver

Adresseavisen.

- Jeg vet faktisk ikke hva som skjer. Jeg har ikke fått noen begrunnelse, så nå må jeg ta en alvorsprat med Glenn Hoddle for å få vite hva som foregår, sier Steffen Iversen.

I England er det ikke tradisjon for at spillerne får noen forklaring når de ikke kommer med på laget. Derfor vet ikke Iversen hvorfor Robbie Keane, 36 år gamle Teddy Sheringham og snart like gamle Les Ferdinand blir foretrukket.

Ekstra merkelig blir det når Iversen heller ikke får spille på reservelaget. Han legger ikke skjul på at situasjonen føles ubehagelig.

- Det er veldig uvant for meg, det er klart. Formen er fin, og jeg føler jeg har spilt bra både på klubb- og landslaget i høst. Men jeg har ikke panikk, og før jeg kan si noe mer må jeg vite hva som skjer, sier Tottenham-spilleren.

Steffen Iversen har vært på banen i åtte av 13 Tottenham-kamper i år, men han har fortsatt til gode å spille en hel kamp for London-klubben.

(NTB)