Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Krever mer kynisk forsvar

Brann-trener Mons Ivar Mjelde er dypt skuffet, men langtfra oppgitt etter fire kamper og to poeng som resultat.

BERGEN (Dagbladet): - Dette skal vi snu sammen. Vi forsvarer oss som et lag og angriper som et lag. Jeg vil ikke legge skylda på enkeltspillere. Når det gjøres feil bakover, så blir det bare så veldig synlig. Vi må bli mer kyniske bak og mer effektive framme. Kanskje trenger vi hjelp utenfra, men sånt tar vi i så fall internt, sier Mjelde.

Somlet

Vikings første mål kom etter at Roy Wassberg somlet med ballen . Måltyv Erik Nevland langet ut beinet og ballen lå i hjørnet.

- Det var egentlig en misforståelse mellom meg og Roy. Jeg trodde han skulle slå ut ballen, og han trodde jeg skulle ta den. Istedet var det Nevland som tok den, forklarer Geirmund Brendesæter.

Brann-kaptein Roy Wassberg forlot selv garderoben og Brann stadion med avslått mobiltelefon uten å svare på spørsmål om lagets prestasjoner og hans egen innsats i særdeleshet.

- Noe svikter

- Det andre Viking-målet var offside. Vi ventet alle på at linjedommeren skulle heve flagget. Likevel må vi erkjenne at det er noe som svikter når vi slipper inn mål. Denne gangen må det også være tillatt å si at vi hadde mye utur. Jeg mener vi spilte mye bedre enn Viking. Vi skapte mange sjanser, men det er målene som teller. Sånn er fotball, sier midtstopper Jan Tore Ophaug.

Han fikk knottene til Erik Nevland over den ene fotrista og hadde store smerter etter kampen.

- Mye var perfekt i denne kampen, men jeg savner at spillerne omsetter sjanser til mål. Det skal vi jobbe videre med, lover Mons Ivar Mjelde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media