KREVER MER:  Liverpoolmanager Brendan Rodgers var ikke fornøyd etter det flaue tapet mot Oldham i FA-cupen. I onsdagens kamp mot Arsenal krever han mer av spillerne sine. Foto:  AFP / Paul Ellis / NTB Scanpix.
KREVER MER: Liverpoolmanager Brendan Rodgers var ikke fornøyd etter det flaue tapet mot Oldham i FA-cupen. I onsdagens kamp mot Arsenal krever han mer av spillerne sine. Foto: AFP / Paul Ellis / NTB Scanpix.Vis mer

Krever mer sultne spillere mot Arsenal

Liverpooltreneren vil reise kjerringa etter Oldham-flausen.

Liverpool ble ydmyket av Oldham i FA-cupen. I oppgjøret mot Arsenal krever manager Brendan Rodgers at spillerne er tilbake på topp.

Liverpool gikk på et flaut 2-3-tap mot Oldham i 4. runde av FA-cupen sist søndag.

- Søndagen gjorde svært vondt. Det er utrolig skuffende å tape en slik kamp, sier Rodgers.

I morgen spiller Liverpool borte mot Arsenal. Da forventer Rodgers seg mer av spillerne sine. Tre poeng skiller de to klubbene. Arsenal ligger på sjetteplass på tabellen, mens Liverpool følger på plassen bak.

- Hvis vi skal utvikle oss, må spillerne være sultne i hver kamp. Vi må gjøre det bedre mot lagene på øvre halvdel. Det er ingen tvil om at vi ønsker å gjøre det bedre i de store kampene. Det er en tøff kamp, men vi ønsker å vinne, mener Liverpool-manageren.

 BITTERT TAP:  Liverpool greide ikke å stoppe Lee Croft og resten av Oldham i søndagens FA-cupkamp. Onsdag får de sjansen til å reise kjerringa mot Arsenal, som ligger tre poeng foran Liverpool. Foto:  AFP / Paul Ellis / NTB Scanpix
BITTERT TAP: Liverpool greide ikke å stoppe Lee Croft og resten av Oldham i søndagens FA-cupkamp. Onsdag får de sjansen til å reise kjerringa mot Arsenal, som ligger tre poeng foran Liverpool. Foto: AFP / Paul Ellis / NTB Scanpix Vis mer

Liverpool kan glede seg over at José Enrique, Glen Johnson og Pepe Reina er kampklare igjen etter skader.

Arsenal stoler på at Theo Walcotts gode form fortsetter. Han har scoret i tre kamper på rad og ble matchvinner da londonklubben slo Brighton 3-2 i FA-cupen.

- Det blir en intens kamp mot Liverpool. Begge lag kjemper om fjerdeplassen, og vi ligger nær hverandre på tabellen. Men jeg synes måten vi spilte på mot West Ham (5-1), viser at vi er sterke nok til å slå dem, sier Walcott.

(NTB)