Krever navn på Eriksson-erstattere

Engelske bookmakere vil vite.

Engelske bookmakere krever at fotballforbundet i landet offentliggjør liste over de som er mulige arvtakere som landslagssjef etter Sven-Göran Eriksson.

Svensken gir seg etter sommerens verdensmesterskap i Tyskland, og Det engelske fotballforbundet (FA) har varslet at de vil ansette etterfølgeren før mesterskapet starter 9. juni.

Samtidig har FA-ledelsen understreket at alle samtaler og forhandlinger vil bli holdt hemmelig. Det liker landets offensive bookmakere dårlig.

Engelske medier trykket nylig bilder av Charlton-manager Alan Curbishley sammen med ledelsen i forbundet. Dermed ble FA tvunget til å innrømme at han er blant kandidatene.

Nå vil bookmakerne ha hele lista over kandidater.

– FA bør slutte å være så barnslige, og heller håndtere dette litt voksent, sa talsmann for spillehuset William Hill, Graham Sharpe.

– De vil jo ikke innrømme at noen som helst er på lista, fortsatte han.

Selv har FA-ledelsen gjort det klart at man ikke ønsker å diskutere managersaken i mediene.

SPEIDER: Sven-Göran Eriksson er ikke den eneste som spekulerer på hvem som etterfølger ham i landslagssjef-stolen. Foto: Eddie Keogh/Reuters/Scanpix
SPEIDER: Sven-Göran Eriksson er ikke den eneste som spekulerer på hvem som etterfølger ham i landslagssjef-stolen. Foto: Eddie Keogh/Reuters/Scanpix Vis mer

Ved siden av nevnte Curbishley er Celtic-manager Martin O\'Neill nevnt som et hett navn. Han har i øyeblikket fri fra all fotball for å pleie sin syke kone.

Bolton-manager Sam Allardyce og Manchester City-sjef Stuart Pearce skal også stå på lista, ifølge mediene på fotballøya.

Av utenlandske navn er Guus Hiddink og Fabio Capello nevnt.

(ANB-AP)