Krever ny Tottenham-sjef

Etter Tottenhams ydmykende 1-3-tap for Birmingham i går kveld ble flere hundre Tottenham-fans stående igjen i en time med følgende krav: - Manager George Graham må gå av.

Øyvind Leonhardsen og Steffen Iversen er begge skadd og spilte ikke i ligacup-oppgjøret. Det skal nordmennene kanskje være glad for.

Tottenham ble ydmyket av førstedivisjonslaget og tapte 1-3 hjemme på White Hart Lane. Etter kampen ble flere hundre hjemmefans stående igjen på stadion og rettet krav til klubbledelsen om at George Grahams må fjernes som manager.

Den hardt pressede manageren var sjøl nedslått etter kampen.

- Førsteomgang var kanskje den dårligste omgangen vi har spilt siden jeg kom til klubben. Jeg kunne ikke tro det. Det var pinlig, sier Graham til Sky Sports.

Birmingham ledet 3-0 etter to scoringer av Dele Adebola og et mål av den innleide Celtic-spissen Mark Burchill. Darren Anderton reduserte til 1-3 på straffe en halvtime før slutt.

- Det er ingen tvil om at det var et rettferdig resultat. Birmingham spilte taktisk godt. De spilte trangt og slo til på kontringer, sier Graham.

(Dagbladet.no)